Til Pre-release evevnt med Sjælehenteren af K. L. Berger

I lørdags drog jeg afsted mod København da jeg skulle til et bogblogger træf med Katja, som hun holdt i forbindelse med hendes udgivelse af Sjælehenteren der udkommer den 14/9. Det her er mit 4 bloggertræf der bliver holdt af Katja, (Hvis i vil læse dem kan i gøre det her, her og her.) og ved de tidligere bloggertræf har Katja altid været gemnemført med alt fra temaet maden og underholdningen, så jeg glædet mig til at se, hvad Katja havde fundet på den her gang, og ikke mindst at have en hyggeligt dag med de andre bloggere.

Da vi ankom blev vi budt velkommen med lyserøde velkomstdrink. Der efter var der tid til lidt snak og hvor nogle af os hurtigt tog chance at tag billeder og beundret lokalet. Sjælehenteren forgår i New York, så Katja havde pyntet bordet og lokalet op med de amerikanske farver og ravne ting, som var en tilknytning til bogens hovedperson Raven. Det var utroligt smukt, og jeg kunne slet ikke lade hver med at tage billeder af det hele, fordi man gerne vil fange alle detaljerne som Katja havde lagt i arbejdet.

Da bloggertræffet var fra 12-16, så Katja havde skrevet forkost på programmet og hold nu op en lækker frokost! Frokost buffet bestod af Tapas inspirerede retter i Amerikas ånd . Maden var lavet og sponsoreret af Jespers Torvekøkken. Jeg har før smagt deres mad, og endnu en gang må jeg tag hatten af for deres mad. Det var super lækkert, og der var noget for alle. Der var blandt andet små burgere med pulled pork , kyllingspyd, store rejer på brød, grønsager, ost og en masse forskellige slags dybbelses. Efter den velsmagende frokost, kom der kagerne frem, som Katja selv havde lavet. De var virkelig gode, og hvis det var ikke var fordi jeg havde spist mig mæt i frokosten, kunne jeg godt havde spist mere af kage bordet. Mums.

I mens vi sad og spiste kage fortalte Katja om Sjælehenteren. Det var lige fra hvordan hun fik idéen til bogen og hvad hun ellers har planer om at lave i fremtiden. Vi fik set hvordan arbejdes proscene havde været på bogens coveret fra start til det færdige resultat, og så læste hun op fra sine yndlings steder i bogen. Jeg bliver mere og mere forelsket i bogen og Raven, så jeg glæder mig til at læse den! Lige inden det var tid til at runde af fik vi alle sammen en goodiebag. I den lå der blandet andet Sjælehenteren, så der blev hurtigt dannet en kø, da alle gerne vil have deres bog signeret inden vi gik. Jeg er så glad for at jeg var med til dagen, for det var virklig hyggeligt at møde velkendte, så som nye bogbloggere. Under hele event blev der grinet, spist, og snakket en masse om bøger og alt muligt andet mellem himmel og jord. Til sidst vil jeg gerne sige tak til Katja for et fantastisk blogger træf og ikke mindst en lækker goodbag og held og lykke med Raven.

 

 

 

Comments

  1. Svar

    Tusind tak for at være med til at gøre dagen fantastisk for mig også. Jeg er så glad for at I havde en god dag. 🙂

  2. Svar

    Det var så lidt og i lige måde. Det var en fantastisk dag 😀

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *