Til VIP forpremiere på Hidden Figures

Søndag den 22 januar var min veninde til VIP forpremiere på Hidden Figures i København. Jeg blev inviteret af HarperCollins Nordic og efter jeg havde set traileren var jeg ikke i tvivl om at jeg vil med. Det blev holdt i Dagmar biografen,  kl 9:30 om morgen, så da vi kom var crossainter og kaffe, som vi kunne tag med ind til salen. Inden filmen gik i gang, kom der en fra HarperCollins Nordic og bød os velkommen og gav ordet videre til Julia Lahme der kom op og snakkede lidt om filmen og bogen. Hun sagde rosende ting til begge ting. Dog sagde hun også at vi skulle forberede os på tåre og en stærk fortælling.

Filmen var virkelig god! Det har en utrolig smuk og rørende filmhistorie og man kommer ud i en følelsesmæssig rutchebane tur, for det ene øjeblik sidder man og griner, og i den næste scene kan man sidde med en føles af vrede i kroppen. I filmen følger vi 3 stærke sorte kvinder, der kæmper for det de tror på, og skuespillerne der spiller deres roller gør det virkelig godt og  2 af de 3 kvindlige hovedroller er blevet nomineret til en oscar nominering. En for den Bedste kvindelige skuespiller og en for den Bedste kvindelige birolle og jeg krydser finger for at de får den, for de fortjener den pga deres arbejde med rollen. Musikken og hele sceneopsætning i filmen var virkelig godt lavet, og det giver et fantastisk stemning til filmen. For at det ikke skal være løgn, så synes jeg at den er så god, at jeg var inde og se den igen ugen efter med min mor. Min mor og jeg har begge to lette ved at blive rørt over film, og selv om jeg fik en klup i halsen, så var jeg ikke rørt til tåre, men min mor (og flere andre i salen) måtte finde kleenix frem til øjnene, så tag dem med ind, hvis i skal ind og se filmen. Inden jeg tog hjem fra VIP forpremiere fik jeg bogen af forlaget, og nu hvor jeg har set filmen glæder jeg mig til at læse den.

Filmen kom i biogrfen den 26 Januar og den er blevet oscar normeret til bedst film. Jeg sætter traileren til filmen ind i indlægget, og jeg vil varmt anbefale filmen! Hidden figures af Margot Lee Shetterly udkom d 1 Februar og i kan læse mere om den her.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *