Tilbageblik på December 2016

December er fløjet afsted og det er utroligt at året allerede er omme og vi skal til at tænke på 2017. For mig er December en af de bedste måneder på året, og der for ser jeg også altid frem til December måned. I år har jeg haft virkelig mange aftaler! Nogle dage følger jeg at jeg slet ikke har været hjemme. Men de alle sammen har været super hyggelige, så jeg klager ikke 🙂

Mange af mine aftaler er forgået inde i København, hvor den blandt andet har stået på juleshopping med familien og veninderne. Den en tur var jeg der inde med en veninde, hvor vi startet med at tag i Tivoli og bagefter så vi Fantastiske skabninger og hvor de findes i biografen. Hele dagen var så hyggelig, og jeg er glad for at vi nåde at se, for filmen i biografen er fantastisk alt fra plottet, til universet, og skuespillernes arbejde. Jeg har også været en del gange i Sverige. Hele 3 gange. 1 gang i en weekend og de to andre gange var to dage i juledagene. Juledagene blev tilbragt med familien, og det var super dejligt.

På skolen har vi et aktivitetshold der står for at planlægge sjove ting for fællesskabet, og jeg tror at deres motion var at få alle i julehumør, for i hele måneden har der været små konkurrencer, med primer. Vi skulle fx i en uge have point med udklædning, så for hver udklædning fik man forskellige point alt fra 1-4 point, i den uge gik folk rundt med nissehuer, julesmykker, sokker, trøjer m.m. I en anden uge skulle vi dagligt gå rundt og lede efter små chokolade julemænd ud fra små (men meget svære) ledetråde. Så folk ford rundt med deres telefoner i hånden imens de læste ledetånden, det var ret komisk for det så næsten ud som om at de var på Pokémon jagt. Folk har virkelig været opfindsomme og kreative i løbet af ugerne, så der er blevet grint en masse, og selv om vi også har haft de ugelige opgaver, så kunne man tydelig mærke at det ikke var det der var fokus på. Den sidste arbejds dag sluttede de af med banko og æbleskiver. Jeg havde taget ferie de to sidste dage, hvilket jeg var super glad for med alt det jeg skulle med familien.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *