Tilbageblik på November 2016

 

skaermbillede-2016-12-04-kl-07-52-47

Novmeber har været super hyggelig. For det første var der weekenden med Bogforum, hvor jeg var der ude i fredag og lørdag. Jeg synes at de havde et super fint program i år, og det var nogle rigtig fede dage. I den forbindelse var jeg også inde til en forpremiere på 7 minutter over midnat, hvor Patrick Ness mødt op til en omgang med Q&A om bogen og filmen. Hvis i vil læse mere om mine dage på bogforum kan i læse dem her og her.

Der er blevet julet rigtig meget også har der været en del ting med familien. Der har fx været fødselsdag, mortensaften og indflytterfest. Med veninderne har der også været en del. Cathrine blev fejret og det var en super sjov fødselsdag. Mie og jeg var i Tivoli for at bytte adventsgaver også har der været julefrokost på kollegiet.

På skolen har der været mere fokus på vores portfolio. Vi skal nemlig tilbage til skolen, engan i Febuar, hvor vi skal begynde på hovdeforløb 1, og der er kravet om at vi skal vise et protfolie både online og trykt. På portfolie er der 4 faglige områder, hvor vi skal tag et prdoukt vi har lavet og beskrive, vores tanker om det. Så der er rigeligt at se til. Udover det har vi også taget hul på julen, så i hele sidste uge af November har vi skulle pynte skolen. Det har været ret sjovt, men også en udfording, da vi ikke måtte bruge farverne rød og grøn og der skulle være et gennem tænkt tema. Folk har været kreative, og det været sjovt at se hvad folk har lavet.

Bøgerne:

       


I December har jeg en del aftaler. Min veninde og jeg har allerde haft en hyggelig København, hvor vi var i Tivoli og bagefter så vi fantastiske skabninger og hvor de findes. Derudover står den på mere julefrokost, og hygge i julen med familien. 

Har i haft en god måned?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen