Tivoli og Zoo Food Festival


Fra i onsdags og i weekenden har der været food festival i Zoologisk have, jeg havde set at det var der, men jeg havde ikke planer om at tag med, men i starten af ugen spurgt min veninde om jeg vil med ind om torsdagen, da hun havde fribilletter til det, og sådan noget siger man da ikke nej tak til.

Vi var 4 piger der skulle der ind sammen, men de andre havde senere fri og skulle først lige ind til København, så jeg havde knapt 2 timer i byen inden de kom, og da vejret var så godt, så valgte jeg at tag i Tivoli. Nogle vil måske synes at det vil være kedeligt at tag i Tivoli alene, men jeg synes faktisk at det er ret hyggeligt at gå den runde der inde for bagefter at finde et roligt område også bare nyde stemningen der er der inde og lige nu er der utroligt smukt med alle deres farverige blomster! Da de andre fik fri og var kommet ind til København, tog vi ind til Zoo. Vi var der først sent om eftermiddagen, men det var faktisk et ret fedt tidspunkt at være der inde, for der var ikke særlig mange, og der var stadig ting på deres food festival program. Vi fik blandet andet set isbjørne blive fodret, og hørte om pandaerne og det nye anlæg. Der udover gik vi bare rundt og så på de boder og selvfølgelig dyrerne. Der var også en masse andet på programmet, men det meste af det skulle man skrive sig op til, eller også havde det været der, så vi fik ikke set det, men det var også fint nok, for vi var bare taget der ind, for at se hvad det var for noget.

Ingen af os havde fået noget at spiste aftensmad og vi var virkelig sulten, så vi valgte at få pitabrød hos Jakobsens pita og de var så gode! Mums. Jeg fik en med kylling, og den var virkelig lækker, hvis jeg ser dem et andet sted i københavn, så kunne jeg godt finde på at spise der igen. Efter vi havde spist gik vi lidt rundt igen, og jeg tog hjem ved 20 tiden, da det havde været en lang dag, og jeg skulle op kl 5 dagen efter. Det var en virkelig hyggelig dag, og jeg håber at Zoologisk have laver en food festival igen, for det var sjovt at opleve Zoologisk have på den måde, de har det stadig i dag, så hvis du synes det lyder spændende så kan du lige nå at opleve det. Har du været inde og se det?

Comments

 1. Svar

  Kære Marie, jeg har sådan nydt at læse din dejlige beskrivelse af Food Festival i Zoologisk Have og at se de mange fantastiske billeder af dyrene og blomsterne i Tivoli.
  Du er super god til at skrive en inspirerende beretning og samtidig er du en fantastisk fotograf! Godt gået?
  En masse kærlige hilsner fra Grethe (Charlottes mor). Vi havde en dejlig snak til Annies fødselsdag.

  1. Svar

   Kære Grethe.
   Tusind tak for din søde kommentar! Der er virkelig smukt inde i Tivoli, så hvis vi overhovedet får nogle lune dage i efteråret, så vil jeg varmt anbefale at besøg stedet og se på deres smukke blomster – sidste år havde de sådan nogle fine orange blomster til efteråret, og det kunne godt se ud som om at de får det igen i år (http://laesehestens.dk/halloween-i-tivoli-2018/)

   Det var sådan en fin dag til Annies fødseldag, og det var hyggeligt at hilse på dig. Det kan være at vi er heldige at se hinanden til Bogforum.

   Hilsen Marie

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *