Tja, jeg brokker mig ikke.

I går da jeg tømte min postkasse lå der en pakke. Jeg elsker pakker, så jeg åbnet det tog mig ikke lang tid at åbne den. Dog blev jeg noget overresekt over da jeg så indholdet af pakken, for det var en bog (slip slikket af Lone Rasmussen)  som jeg ikke har bestilt eller fået en mail om, som jeg plejer, når et forlag eller forfatter vil kontakte mig.  

Jeg sendte en mail til forlaget, hvor jeg skrev at jeg havde fået den her bog, og spurgte om hvorfor at den var kommet hjem til mig, lige for 30 min siden, fik jeg svar om at de ikke viste, hvorfor men at jeg måtte have en god læselyst med den.

Selv om jeg synes at det er mærkeligt, så brokker jeg mig da ikke, og nogle af opskrifterne er ikke lige mig, men jeg har kigget lidt i den, og jeg vil se om jeg kan lave nogle, og vise dem her på bloggen. Det må vi se på til den tid.

Har i selv oplevet, at i har fået en bog eller noget andet, som i ikke skulle havde haft?

4 tanker om “Tja, jeg brokker mig ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen