To Read #3

Der er en del bøger som jeg gerne vil læse, både som der er nye og gamle. I To Read, vil jeg vise jer, hvad for nogle bøger det er at jeg gerne vil læse af den ene eller anden grund. De kommer når der er en bog, som jeg vil læse, så hold øje med bloggen, for man ved aldrig hvornår de dukker op 🙂

Dæmonernes by af Cassandra Clare

Anbefalet af Stephenie Meyer, forfatteren til Twilight
Jeg er vild med at være i DØDENS INSTRUMENTERs univers. Fantastisk!’  
Læs den – du vil elske den! 

I en verden, der på overfladen ligner vores, men som under overfladen gemmer på dæmoner, varulve og vampyrer, har en gruppe skyggejægere svoret at bekæmpe det onde … 

På et diskotek i New York overværer 15-årige Clary et mord, men hun opdager, at den myrdede så vel som morderne er usynlige for alle andre end hende selv. I løbet af det næste hæsblæsende døgn forsvinder Clarys mor sporløst, og hun selv bliver opsøgt af og må kæmpe mod en rasende og grusom dæmon. 

Skyggejægeren Jace trækker hende med ind i sin mystiske underverden, hvor Clary må forsøge at finde ud af, hvorfor dæmonerne er ude efter hende – og hvorfor hun er en af de få, som kan se verden, som den virkelig er.

For lang lang tide siden, læste jeg den her bog, jeg kan godt huske små ting af den, men jeg husker bestemt ikke alt, såsom personer eller og hvad den handler om, så der for vil jeg gerne læse den igen. Det må gerne være inden den kommer på film, så det bliver her i året 2013 at jeg vil tag fat på den. Jeg synes at bogen lyder rigtig spændende, også elsker jeg coveret til den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen