Top 10 tirsdag #78

Untitled-1Top Ten Tuesday is an original feature/weekly meme created here at The Broke and the Bookish. Each week we will post a new Top Ten list that one of our bloggers here at The Broke and the Bookish will answer. Everyone is welcome to join.

All we ask is that you link back to us on your own Top Ten Tuesday post AND add your name to the Linky widget so that everyone can check out other bloggers’ lists! If you don’t have a blog, just post your answers as a comment. Have fun with it! It’s a fun way to get to know your fellow bloggers. Future topics can be found here.

Broke and bookish

Temaet: Top 10 Tirsdag – Personer ved mit frokostbord. I dag skal vi vælge ti personer vi gerne vil have ved vores frokost bord. Jeg har aldrig rigtig tænkt over, hvem der skulle sidde ved mit bord. Men jeg synes at det er fedt emne. Så jeg vil kaste mig ud i det. 

Jeg vil elske at have en bog snak eller to med Hermione. Og så er hun så klog. Ron vil også være skøn at have ved sit bord.

Jeg har altid elsket fred og george. Og det vil sikkert være fedt at have deres humor ved bordet.

Altså det er Augustus Waters. Der behøver ikke at være nogle grund til at have ham ved frokost brodet.

 

Beatrice Prior (Tris) og Katniss Everdeen  er nogle seje piger og de kan helt sikkert lære en noget, når det kommer til at kæmpe og overleve. Der udover tror jeg også at de vil være nogle seje hold spillere på ens hold i alt slags kamp sport, eller kunne slå fra sig, hvis der bliver slåskamp i kantinen. 

Rebecca Bloomwood er en ret sjov og skøn person. Hun ved en masse ting om shopping. Så hvis Hermione er syg og vi ikke kan snakke bøger. Kunne man altid snakke om shopping med Rebecca. 

Peeta Mellark er en af mine ynglings personer i The Hunger Games bøgerne! Han er kær, og han kæmper på det han tror på. Så han skulle være mere end velkommen til at sidde ved mit bord.

Luna Lovegood er sej. Jeg elskede hende med det samme, for hendes speciel personlighed. Og jeg er sikker på at hun vil gøre en hver dag festlig med hendes sind

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen