Top 10 tirsdag #80

Untitled-1Top Ten Tuesday is an original feature/weekly meme created here at The Broke and the Bookish. Each week we will post a new Top Ten list that one of our bloggers here at The Broke and the Bookish will answer. Everyone is welcome to join.

All we ask is that you link back to us on your own Top Ten Tuesday post AND add your name to the Linky widget so that everyone can check out other bloggers’ lists! If you don’t have a blog, just post your answers as a comment. Have fun with it! It’s a fun way to get to know your fellow bloggers. Future topics can be found here.

Broke and bookish

Temaet:  Top Ten Sequels I Can’t Wait To Get
I dag skal vi skrive om de forsættelser, som jeg ikke kan ikke kan vente med at få læst. Jeg elsker serier. Jeg synes at det er fedt at vide at man kan aflsutte en god og bog, og sidde med tankerne om at eventyret heldigvis ikke er færdig, fordi det er en serie. Dog elsker jeg ikke alt ved serierne, fx hader jeg at man skal vente på den næste bog i serien. De bøger jeg har valgt er nogle serier er nogle, hvor jeg går og venter på at forsættelsen bliver oversat eller udgivet. Bøger som jeg slet ikke kan få nok af, og som jeg bare vil ønske at de vil komme lige nu og her.

Untitled-1

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen