Top 10 tirsdag #84

Untitled-1Top Ten Tuesday is an original feature/weekly meme created here at The Broke and the Bookish. Each week we will post a new Top Ten list that one of our bloggers here at The Broke and the Bookish will answer. Everyone is welcome to join.

All we ask is that you link back to us on your own Top Ten Tuesday post AND add your name to the Linky widget so that everyone can check out other bloggers’ lists! If you don’t have a blog, just post your answers as a comment. Have fun with it! It’s a fun way to get to know your fellow bloggers. Future topics can be found here.

Broke and bookish

Temaet: Top Ten Books I Would Love To See As Movies/TV Shows. Jeg elsker at læse, og jeg elsker at se bøgerne som film på det store lærred i biografen og en god tv serie. Jeg kunne ikke beslutte mig for, hvad jeg skulle vælge, så jeg har valgt at dele den med 5 af hvert. 

tht

Jeg elsker tv serier, der virklig går i dybten i bogens univers, samt personer. Jeg tror at de her 5 bøger kunne være super fede som en tv serie. Bøgerne er fede i sig selv, og hvis man to et enkelt kapitel, og lavet om til et afsnit, tror jeg at det kunne være en fed oplevelse.

fgfg

Jeg kan både lide de sukker søde kærligheds film og dem de dyster fremtids film, som man kan sidde og tænke på længe efter at man har set den. Slettet og Nattes cirkus, kommer vist som film, men jeg ved ikke, hvor langt de er kommet med dem. I går delte Tellerup et link om at The Selection, vil komme som film. Sikke en fed nyhed! Jeg elsker den bog, med alle de flotteklojer, og alt dramaet i kongeriget. Anna og det franske kys, samt En plus en, faldt jeg pladask for, og jeg kunne nemt forstille mig dem som en film. Hvis de kom som film, skulle jeg ihvertfald ikke gå glip af dem.  

Jeg synes at det var en utrolig svær omgang. Ikke det med at finde bøgerne, men mere det med at jeg kun måtte finde 10. Jeg kunne havde fundet mange flere, men så vil det ikke være en top ti liste.

 Hvad for nogle bøger vil i vælge?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen