Top 10 tirsdag: Bøger der skal med i min strand taske.

Untitled-1Top Ten Tuesday is an original feature/weekly meme created here at The Broke and the Bookish. Each week we will post a new Top Ten list that one of our bloggers here at The Broke and the Bookish will answer. Everyone is welcome to join.

All we ask is that you link back to us on your own Top Ten Tuesday post AND add your name to the Linky widget so that everyone can check out other bloggers’ lists! If you don’t have a blog, just post your answers as a comment. Have fun with it! It’s a fun way to get to know your fellow bloggers. Future topics can be found here.

Broke and bookish

Temaet Top Ten Books That Will Be In My Beach Bag This Summer
Jeg er ikke den store standløve. Da jeg ikke kan lide alt det sand der er på stranden. Og det er lidt svært at undgå på en strand. Men hvis jeg skulle til stranden eller ligge på et tæppe på græsplænen vil jeg tag nogle af de her bøger med:

Fotor060395616

Jeg vil tag nogle blande bøger med både nogle let læsende og dem man kan tænke over, eller som man bliver overrasket over på den ene eller den anden måde. Hvad vil i tag med til jeres strand tur?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Comments

  1. Svar

    Jeg er lige gået i gang med KNUST, har læst 16 sider, og jeg er allerede fanget! Uh jeg tror den er god!

    1. Svar

      Det kunne jeg godt forstille mig 😀 Specielt hvis bogen er lige så god som resten af serien. Jeg er virkelig spændt på at se, hvordan det hele ender.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *