Top 10 tirsdag: karakterer som har en særlig plads i mit hjerte

Untitled-1Top Ten Tuesday is an original feature/weekly meme created here at The Broke and the Bookish. Each week we will post a new Top Ten list that one of our bloggers here at The Broke and the Bookish will answer. Everyone is welcome to join.

All we ask is that you link back to us on your own Top Ten Tuesday post AND add your name to the Linky widget so that everyone can check out other bloggers’ lists! If you don’t have a blog, just post your answers as a comment. Have fun with it! It’s a fun way to get to know your fellow bloggers. Future topics can be found here.

Broke and bookish

TemaetTop Ten Tuesday: Characters Who X
Den her gang skal man vælge ti personer der på en eller anden måde betyder noget for dig. Om det er på den gode eller dårlige måde, eller noget helt tredje er helt op til dig selv. Der for har jeg valgt de top 10 personer der har en særlig plads i mit hjerte. Listen er som altid i vilkårlig rækkefølge.

1. Hermione Granger fra Harry potter.
Jeg synes at Hermione er en skøn person! Hun er sig selv og hun er ikke bange for at vise at hun elsker bøger. Udover det er hun loyal over for sine venner og hun kæmper for de sager hun tror på. Hun har altid været en af mine ynglings personer i Harry Potter, og jeg vil ikke have noget imod kun at læse en bog om hende.

2.  Katniss Everdeen  – The Hunger Games
Jeg synes at hun er mega sej! Hun er kan være ret følsom og til tider bange, men hun kæmper for sine nærmeste, og hun er ikke bange for at bruge sin pil mod dem der truer hende. Jeg elsker den kampgejst hun har og jeg er lidt ked af at der ikke er flere bøger med hende, men jeg synes at forfatteren for sluttet hendes historie af på en rigtig god måde.

3. Skeeter, Aibileen and Minny- Niceville/The Help
Det her er nogle 3 utrolige modige damer. Jeg synes at det er så vildt, det de gør i Niceville. De kæmper for deres egne sager plus de vil gøre en forskel ved samfundet. De kunne få mig til at grine og græde imens jeg læste deres historier, og de vil altid have særlig plads hos mig.

4.  Arya Stark fra Game of Thrones-serien
Både i bøgerne og tvserien i Game of Thrones er Arya en af mine ynglings personer i serien. Der er mange seje piger i serien, men jeg har altid holdt med hende. Jeg tror at det er fordi hun er en af de mindste og at hun ikke er en der giver op, når alt ser sort ud. Jeg har altid set frem til hendes afsnit, og jeg synes altid at det går alt for hurtigt med dem.

5.  Zsadist – The Black Dagger Brotherhood
Zsadist er nok ikke lige den jeg vil løbe ind i når han er i sit dårlige hurmør. Sådan som han bliver beskrevet i de første bøger. Dog får man set en helt anden side af ham i sin egen bog, og jeg elsker den side. Han er ret dyster i det, men jeg kan godt forstå det med alt det han har oplevet i sin fortid.

6.  Kyla – Slated
Er igen en person jeg synes er super sej, og en man brude ligge mærke til. hun er forivret og ved ikke hvad hun skal tro på. Hvilket jeg enlig godt kan forstå, det vil jeg sikker også være, hvis jeg fik slettet min hukommelse. Jeg kan godt lide at hun kæmper for sin sag, og hun tror gør de ting som hun gør og har de følser som hun har. 

7.  Nathan – Half Bad
Er en af de nye personer, som kom til at betyde noget for mig. Jeg synes at han er så sej at han tager kampen op mod de hvide hekse og at han ikke bare lader dem styre ham. Jeg kan rigtig godt lide hans person og hans mod, og jeg glæder mig til at læse mere om ham og hans udvikling.

8. Severus Snape fra Harry Potter
Er måske ikke den mest elskværdige person i Harry Potter bøgerne. Men jeg synes at han har en unik personlig hed. Og jeg blev helt rørt da man får hans historie. 

9.  Tris – Divergent
Igen en stærk personlighed. Hun er helt sin engen. Jeg kan godt lide at hun tør at gå, efter det hun følger er det rigtige for hende og ikke for hendes familie eller samfundet.  

10.  Peeta Mellark – The Hunger Games
Til tider synes jeg at Peeta er for blød i bøgerne. Men jeg elsker hans personlighed og jeg kan godt lide at der er en person, som ham i det hårde samfund som de befinder sig i. Han passer på dem han elsker og han er ikke bange for at ofre sig for dem.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Comments

 1. Svar

  Jeg har aldrig forstået hvorfor folk begyndte at holde af Snape efter han fortæller sin historie. Han var jo stadig en kæmpe nar overfor Harry. Jo han var, han mobbede jo alle.

  1. Svar

   Ham jeg tror at det er fordi man får medlidenhed med ham, og at man endelig forstår hvorfor han er som han er. Men det er da rigtig at han til tider var en nar, men han har jo også hjulpet Harry.

 2. Svar

  Jeg har altid kunnet lide Snape, fordi han bare var en værre led slyngel 😛 Jeg elskede at hade ham om man så må sige 😛

  1. Svar

   hehe ja okay 😛 Sådan havde jeg det også med ham i de første bøger.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *