TTT 39#: Steder

Top Ten Tuesday is an original feature/weekly meme created here at The Broke and the Bookish. Each week we will post a new Top Ten list that one of our bloggers here at The Broke and the Bookish will answer. Everyone is welcome to join.

All we ask is that you link back to us on your own Top Ten Tuesday post AND add your name to the Linky widget so that everyone can check out other bloggers’ lists! If you don’t have a blog, just post your answers as a comment. Have fun with it! It’s a fun way to get to know your fellow bloggers. Future topics can be found here.

Broke and bookish

Temaet:

Top Ten I’d Like To See More Of (Or At All) — (maybe you want read more books set in space or books set in Alaska or the beach). Jeg synes enlig at det er et sjovt tema, jeg har bare ikke så meget tid i dag, så der for har, jeg lavet et hurtigt indlæg. I morgen vil jeg bruge mere tid på at beskrive de ting jeg har valgt.

-

Biografen: Jeg elsker at gå i biografen! Noget at det jeg elsker mest er at man bare kan læne sig tilbage og nyde en film. At man kan gå hjem med den her wow føles om filmen, hvis den er god. I 2012 nået jeg at komme i biografen hele 16 gange.

Flyveren: Jeg forstår ikke dem der er bange for at flyve. Noget det fede fed at rejse er flyve turen, hvor man har alle de forventninger til det sted man skal besøge. Også kan man jo også bruge tiden på at læse, min længste flyve tur var til Thailand. Den var godt nok lang!

Hos min mormor og morfar: have billedet er hos min mormor og morfar. Jeg elsker deres hjem, fordi man kan være helt afslappet. Faktisk ser jeg det som mit barndoms hjem, fordi vi selv har flyttet så meget.

London: I sommeren 2011 var min mor og jeg i London, og jeg elskede byen fra dag 1 af! Min mor havde arbejder der i byen i halvt år da hun var ung, så hun kunne vise mig alle de små hyggelige steder, vi fik ikke set mange turist steder, så jeg kunne godt tænke mig at komme til London igen, hvor jeg fik set dem.

Disneyland: Jeg var så heldig at kunne fejer min 20 års fødselsdag i disneyland. Vi var der detsvære kun en dag, så det er et af de steder som jeg gerne vil se igen. Da jeg følger at jeg slet ikke fik oplevet nok af det skønne sted.

Tivoli: Jeg har fået at vide at Walt Disney fik idéen til disney landet, da han havde set vores Tivoli i Kbh, om det er rigtig det ved jeg ikke. Men jeg synes t stedet er lige så magisk, og jeg elsker at være der både om sommeren og til jul, med alt deres jule pynt.

Sverige: Selv om at jeg har været i Sverige, så mange gange at jeg ikke har tal på det, så bliver jeg aldrig træt af landet. Jeg synes at sverige har de mest charmerende steder, som jeg har oplevet. Om det så er en lille bæk i deres skov, eller en butik i en stor by.

Stranden: Hvem elsker ikke at slappe af på stranden? Jeg syndes at det specielt er hyggeligt at tag en engang gril med også grille en lun sommer aften.

Bog steder: som boghandler eller biblioteket. Der findes ikke noget bedere end lugten af bøger, og hvor ellers kan man finde den, end de steder? For mig er det lige meget om den er ny eller gammel. Da jeg gik i folkeskole kunne jeg buge flere timer om eftermiddagen på byens bibliotek.

Sengen: Er der noget beder end at ligge i en seng og læse? Hm det tror jeg ikke. Så skulle det måske lige være nogle af de 9 som i har læst. Jeg elsker at bruge en hel søndag i min seng og bare lave igen ting.

Hvor elsker i at være?

En tanke om “TTT 39#: Steder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen