TTT 41#: Bedste bogminder

Top Ten Tuesday is an original feature/weekly meme created here at The Broke and the Bookish. Each week we will post a new Top Ten list that one of our bloggers here at The Broke and the Bookish will answer. Everyone is welcome to join.

All we ask is that you link back to us on your own Top Ten Tuesday post AND add your name to the Linky widget so that everyone can check out other bloggers’ lists! If you don’t have a blog, just post your answers as a comment. Have fun with it! It’s a fun way to get to know your fellow bloggers. Future topics can be found here.

Broke and bookish

Temaet:

Top Ten Best Bookish Memories. Jeg kan rigtig godt lide det her emne fordi det får en til at smile og tænke tilbage på alle de dejlige bog minder som man har haft i løbet af sit liv. Jeg er ret sikker på at jeg kan komme med alle 10 den her gang, så nu får i mine top ti bog minder som altid er i vilkårlig rækkefølge

1# Det første Bloggertræf 1 2012.
Det var første gang at jeg skulle opleve sådan her noget, med at møde 15 piger, som jeg kun havde skrevet med over nettet, så jeg var faktisk lidt nervøs da jeg tog afsted. Men det gik rigtig godt, og jeg synes at det var rigtig hyggeligt at møde pigerne. Vi fik snakket om en masse bøger, spist lækkert mad og ikke nok med fik vi også en del bøger med hjem. I kan læse om det her, hvis i vil genlæse det. 
2# Mit første bogforum.
Hele 2012 har været et kæmpe år for mig, når det kommer til bøger. Udover jeg fik læst flere og flere bøger, så har jeg også haft flere oplevelser, der har med bøger at gøre. Fx tog min veninde og jeg også til bogforummet i efteråret 2012. Jeg fik ikke købt så mange bøger, men selve oplevelsen var også nok i sig selv. I kan læse om det her, her og her.

3# Mit første anmelder bog.
I sommers fik jeg min en mail fra Michael om jeg vil anmelde hans bog Anglicismo. Det var første gang jeg blev spurgt. så den her bog vil altid have en særlig plads i mit hjerte. Det gjorde det også spændende at læse om noget, som jeg normalt ikke plejer at læse.

09- September4# Mødet med Camilla Läckberg.
I September, blev jeg spurgt af People’s Press, om jeg vil være med til et møde med Camilla Läckberg, først fik jeg takket nej tak, men fortrød og spurgte om der stadig var plads. Jeg er glad for at jeg kom med, for hun var helt nede på jorden, og virker til at være vildt sød.

5# Alle mine besøg på biblioteket.
Et af de steder jeg elsker her og er glad for at vi har i de fleste byer i landet er biblioteker. Da jeg gik i folkeskolen tog jeg flere gange om ugen på biblioteket, hvor jeg lånte den ene bog efter den anden.  Faktisk drømte jeg i den tid at jeg vil være bibliotekar.

6# Mit første møde med Harry Potter.
Selv om at jeg har læst HP bøgerne igen og igen, både på lydbog og bogformat, så er det stadig den første gang at jeg læste bøgerne der betyder mest for mig. Jeg fik læst den første op af min mor, men da det gik for langsomt med bog 2 begyndte jeg selv at læse dem. I dag er jeg glad for at jeg fik lov til at opleve dem.

7# Da vampyr og de andre overnaturlige væsner blev opdaget.
De har sikkert hele tiden været der i bøgerne, men jeg husker at det har været de sidste år at forlagen for alvor fik øjne op for dem. Jeg elsker bøgerne, og jeg håber at der bliver ved med at komme flere af dem.

8# Da det blev populært at lave bøgerne til film.
Selv om det ikke er alle bøger, der rammer knapt så heldige med deres film, så elsker jeg dem stadig, og venter altid spændt på dem der kommer. Behøver jeg at nævne at jeg næsten ikke kan vente, til de film der kommer i år?

9# Mit først blogger år.
Da jeg oprettede min blog, troede jeg aldrig at jeg vil komme så langt som jeg er kommet med den. Når jeg kigger tilbage på de første indlæg kan jeg sidde og krumme tæer over dem. Men okay man skal jo starte et sted, og jeg kan se at min blog stadig udvikler sig, på den ene eller den anden måde.

10# Mine boganmeldelser.
I dag er jeg stolt over alle de boganmeldelser, som jeg har fået skrevet. Okay måske ikke dem alle sammen, men de betyder stadig noget for mig. Det er stadig den samme gælde, der kommer hver gang der en ny forfatter eller et forlag spørg om jeg vil anmelde deres bog. Der er allerede kommet nogle i år, og jeg glæder mig til at få dem læst.

3 tanker om “TTT 41#: Bedste bogminder

  1. Sådan præsenterede vi os også den første dag. Vi har også leget speeddating. Og så nu på engelsk også. 😛 Problemet er lidt man kan huske fakta og navne – Men kan satme ikke sætte dem rigtigt sammen endnu. Det bliver til en del spørgsmål. 😉

    På klasselisten er vi ca. 35 elever, men nogle af dem har vi slet ikke set. Dagene i denne her uge, har vi typisk været 25-27 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen