TTT #64.

Top Ten Tuesday is an original feature/weekly meme created here at The Broke and the Bookish. Each week we will post a new Top Ten list that one of our bloggers here at The Broke and the Bookish will answer. Everyone is welcome to join.

All we ask is that you link back to us on your own Top Ten Tuesday post AND add your name to the Linky widget so that everyone can check out other bloggers’ lists! If you don’t have a blog, just post your answers as a comment. Have fun with it! It’s a fun way to get to know your fellow bloggers. Future topics can be found here.

Broke and bookish

TemaetTop Ten Favorite Beginnings/Endings In Books
Igen er det en tirsdag, hvor vi har muligheder for at gøre det som vi har lyst til. Der for har jeg valgt at dele den op. Jeg synes at den med, dåle slutninger var svær. Fordi der er så mange af mine ynglings serier, som jeg stadig er i gang med. Så jeg ved ikke hvordan deres sidste bog er. Det står som altid i vilkårlig rækkefølge.

Bøgerne med en god start.
– En start, der gav mig lyst til, at læse næste bog i serien.

Harry Potter og de vises sten: Nogle synes at bogens start er lang og kedelig. Men jeg synes at den er perfekt! Jeg synes at det er virkelig fedt, at man får lov til at følge den her helt normal drengs liv, til han får at vide at han er en troldmand. Hvordan han for første gang træder ind i troldmands verden osv. Jeg tror ikke at den vil være lige så god, hvis bogens start var fra ex skolen af eller sådan noget.

Vampyrkongen: Jeg havde ikke de store forventninger til den her bog. Men jeg der blev jeg overrasket! Bogen høre til de mere rå vampyr serier og jeg elsker den! Den først bog er en, fantastisk start til en fantastisk serie.

True Blood: Den her var en af mine første vampyr serier. Jeg elskede den fra bog et af! Jeg synes at den var vildt spændende. Og forfatteren kom med et nyt pust i min fantasy verden. Jeg regner med at jeg snart vil læse de sidste bøger som jeg mangler i serien.

Kampen om tronen: Der var så mange der snakkede om den her serie, at jeg til sidst blev nød til at læse den. Den dag i dag er jeg glad for at jeg fik læst den først, og er gået i gang med den næste. Der er alt det, som en fantasy bog skal indholde, og mere til. Jeg synes at den er utrolig godt velskrevet, og jeg glæder mig til at læse de næste bøger i serien.

Fød ved midnat: Det her er måske ikke en wow serie. Men jeg synes at det er en rigtig god serie. Jeg elsker når alle mulige fantasi væsner bliver blandet sammen i en bog, som de gør i den her. Jeg kan rigtig godt lide plottet og personerne i bogen. Jeg er ret spændt på, hvordan det hele slutter.

Bøgerne der har perfekte afslutning.

Fotor072917467

De her bøger har den perfekte afslutning, af den ene og den anden grund. Selv om jeg vil ønske at der var flere bøger i Harry Potter serien og I The Hunger Games serien, så kan jeg godt se at de bliver afsluttet på en rigtig fin måde. Jeg elsker det her med, at man får et lille kig i personernes fremtid. Så man ikke skal sidde og lege gætte leg. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen