Turen går til: Århus

Som i måske har set på min Instagram profil, så var jeg i Århus, i forbindelse med at jeg skulle have et valgfag på byens Teknisk skole. Jeg har ikke været i Århus siden en gang for mange år siden, hvor jeg var på en kort studietur i byen, hvor vi ikke fik set særlig meget af den, så jeg glædet mig til at opleve byen og ikke mindst have valgfaget og skolen.

Valgfaget var virkelig fedt! Det var et kreativt fag, hvor alt blev lavet i hånden, og det var ret sjovt, da vi i min uddannelse stort set altid 99% af tiden bruger computeren, og i den her uge, sad vi slet ikke ved en computer, og det var virkelig fedt. Onsdag fik vi fri kl 15 men alle de andre dage, fik vi fri kl 13:50, hvor vi på min egen skole først har fri kl 15:15, så det var helt luksus at have så tidligt fri, og det gjorde også at man kunne nå at se en masse ting om eftermiddagen. Når man er tilslutte til et fag på skolen, har man mulighed for at bo på et skolehjem, og det fungere enlig ret fint, det lå 10 min væk fra banegården, så det var ret fedt at det var så tæt på centrum.

Hjemmefra havde jeg sagt til mig selv at jeg skulle opleve Aros og regnbue ringen, men ellers vidste jeg ikke rigtig, hvad jeg vil opleve, så der for havde jeg spurgt på Instagram, hvad man kunne opleve i byen og i den forbindelse skrev Irene til mig, og sagde at vi kunne mødes. Vi så hinanden, hvor vi gik rundt på gå gaden og sluttet af med at drikke en kop te og spise noget aftensmad på Street Food. Street Food er et super fedt sted, og Irene og jeg havde lyst til hver vores ting til aftensmad, så det var så genialt at spise der. Tirsdag og onsdag slappede jeg bare af på min værelse me Netflix. Deles fordi jeg kunne mærke at jeg havde noget sygdom i kroppen, også havde vi også lavet en masse i skolen, så jeg havde bare brug for at slappe af.

Om torsdagen havde min mors fætter og hans familie, spurgt om jeg vil med dem ud og spise, jeg ser dem ikke særlig tit, så jeg sagde med det samme ja og vi havde sådan en hyggelig dag. Da jeg fik fri fra skole havde jeg nogle timer for mig selv, inden jeg skulle mødes med familien, så da jeg fik fri tog jeg Letbanen ind til centrum, og gik over til Aros, vejret var helt perfekt, og det var så flot at gå op i regnbuen! Da jeg mødtes med min familie, var det stadig for tidligt til at spise, så vi gik rundt (vi så både den nye og gamle del af gå gaden) og nød stemingen, vi ente med at spise på Bones, og til sidst var vi op og se udsigten fra Salling Rooftop. Det var så flot, og vildt at stå ude på deres glas plade og se ned på gågaden! Om fredagen tog jeg hjem da undervisningen sluttede, og jeg var helt færdig, af alle de indtryk, men det var en super hyggelig uge, så jeg er så glad for at jeg gjorde det, og jeg synes at det er så fedt, at skolen giver en muligheden for at man kan gøre det.

Skolehjemmet

Street Food

Street Food

Aros

Aros

Regnbuen på Aros

Bone’s

Udsigten fra Salling Rooftop

Salling Rooftop

Salling Rooftop

 

Salling Rooftop

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *