Turen går til: Oslo (2019)

Den 1 December (som også var den første søndag i advent) tog min veninde og jeg en tur med Oslo færgen. Vi havde fået en tur ekstremt billigt (vi snakker om 100 kr pr person) og hun har aldrig været i Oslo før og jeg har ikke været i Oslo siden jeg har var der med Mie i 2015, så vi glædet os til at komme afsted og opleve Oslo i julen! Vi skulle afsted søndag eftermiddag fra København, og vejret kunne ikke havde været bedre! Det var helt klart og med blå himmel, så vi var virkelig heldige, i forhold til hvordan vejret har været! I Danmark var det ikke så koldt, men da vi kom til Oslo var det virkelig koldt med sne og frost, og på et tidspunkt var vi helt nede på -10 grader, så jeg er glad for at vi fik gik en masse for det var virkelig koldt! Jeg havde det ikke så godt da vi var afsted, og jeg havde undervurderet vejret hjemmefra så jeg havde kun gummisko og hue med, så jeg måtte købe et par vanter, for kunne holde på varmen. Brr.

Der var så fint i Oslo! De havde rigtig pyntet op med juledekorationer, og der var også et ret stort julemarkedet der minder lidt om det der er på streget, bare større og med norske ting. I Oslo var der fx en skøjtebane i mellem boderne. Vi havde 5-6 timer i Oslo og selvom jeg godt kunne havde været længere tid ved julemarket, så frøs vi så meget og vi var sultne, så vi besluttede os at få spise en lækker frokost ved noget der hed Peppers Pizzeria, og der fra gik vi videre, hvor vi fik set andre ting som blandet andet slottet, domkirken, deres gå gade og et par butikker, et stor center og operahuset. Vi fik virkelig udnyttet hele tiden, og vi var først tilbage på båden, 30 min før færgen sejle tilbage til København.

Det var en virkelig hyggelig tur og det var så skønt at være af sted, og se Oslo i julen. V vil gerne se meget mere af Oslo og ikke mindst Norge, så vi har snakket om at vi skal tag sådan en tur igen og næste gang vil vi gerne gøre med nogle overnatninger i Oslo, så vi på den måde kan se mere af byen og de små byer/områder der ligger i nærheden.

Har i været i Oslo før?

Comments

  1. Svar

    Hvor ser det hyggeligt ud – jeg gad også godt se Oslo en dag 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *