Turen går til.

Irland 😀 Som nogle af jer ved, så har jeg snakket om, at jeg gerne vil til Irland i et stykke tid, specielt i starten af året. Men der skete en masse ting, som skole møder, hyggelige aftaler osv, så jeg havde skubbet Irland lidt til side. Men forenden dag spurgte min mor, om vi ikke skulle tag afsted til sommer, og i fredags fik vi købt rejsen.

1645467_f9b2c415

Det er ikke første gang at mor og jeg rejser alene, (sidst var vi i London) men det er første gang at vi begge to skal til Irland. Så det bliver virkelig spændende at se landet! Vi har fundet det sted vi skal bo med Airbnb, og fly billetter via Momondo, så vores rejse blev utrolig billige. Vi rejser i 5 dage og vi skal bo i Dublin, så de næste par måneder, skal jeg læse (bøger, blogs osv) en masse om Irland, og skrive ned, hvad jeg gerne vil se. Jeg glæder mig utrolig meget, og nu kan jeg endelig begynde, at tælle dage ned til rejsen 😀

Har i nogle planer i jeres sommerferie?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

4 tanker om “Turen går til.

  1. Ej hvor fedt, glæder mig så meget til at høre mere om det.
    Jeg havde håbet at vi kunne komme afsted i år, men så skulle bilen synes og nu skal jeg ha lavet tænder, så der er vidst ikke mange penge tilbage til noget ferie her.. øv..

    Knus <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen