Turen går til ..

fynFyn

I morgen tager jeg et smut forbi Fyn. Det er den årlige sommertur med Ventilen. Der altid er i den sidste weekend i Juli. Det har altid været i Jylland. Sidst år gik den til Visby, som er nede ved Sønderjylland. Men jeg brokker mig nu ikke! 😀 Jeg synes at det er ret fint, at det er ligger hvor det gør, så vi har lige langt.

Jeg glæder mig til at se, dem der var der sidste år. Men jeg glæder mig også til at se de nye mennesker. I år er vi delt op i hold, med farver. Jeg er heldigvis kommet i gruppen der har farven blå. Den første dag (i morgen) skal vi bære noget synligt i den farve vi nu end har fået. Der er nogle der har fået orange, gul og brun. Jeg er altså glad for at jeg ikke har fået nogle af dem. I de hold, skal vi lave mad opgaver osv. Jeg har så smådt pakket.

Jeg mangler kun få ting. Men det er vist også det. Den her og min weekend i København er det eneste ferie, som jeg får i den her sommer. Så jeg har glædet mig en del! I må alle sammen have en god weekend.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen