Ugens billeder #4

Min uge fotos

Efter at jeg opdaget Instagram i forået 2012, har jeg brugt mit kamara på mobilen op til flere gange om ugen for at tag billeder af det jeg oplever. Min familie og venner synes at jeg er tosset, at jeg gider at tag alle de billeder, men hvornår skulle man ellers bruge sit kamara?

Der udover synes jeg også at billeder er med til at huske alle de dejlige minder vi har i livet. Jeg er ikke perfesonel fotograf på nogle måde, men der for synes jeg stadig at det kan være sjovt at fange øjeblikket.

Hvis du vil vide, hvad jeg har lavet, da jeg tog  billederne kan du læse det her

 Hvis du vil se flere, af mine billeder kan du bare søge på mabrsa på  Instagram, og du vil finde frem til min bruger

                                 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen