Ugens sang #8

Efter jeg har fået Spotify høre jeg mere og mere musik. Som noget nyt, på bloggen vil jeg vise jer den sang, som jeg har hørt flst gange i løbet af ugen. Musikken finder jeg via Spotifly, og det er også den jeg bruger til at afspille sange. 


Min uge nr er: 

Jeg har enlig ikke så meget at sige om den her sang, udover at jeg synes at den er ret fed! Når jeg høre den forstille jeg mig altid en masse mennesker stå og danse. For det er et rigtig danse nr vil jeg mene. Men bedøm dem selv ved at høre den.

Ida Corr – Tonight I’m Your DJ (feat. Fatman Scoop)

[spotify id=”spotify:track:43rfyHwD7GDWhubOrV0UTu” width=”300″ height=”300″ /]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen