Ugens Up & Down #3

Up & DownJeg dropper min uges indlæg, og vil frem over lave det her der hedder ugens Up & Down, så i kommer stadig til at høre om min uge, men det bliver på en overskuelig måde, så i ikke behøver at læse en hele roman, hver gang de her indlæg kommer. 

Up:

 • The Impossible var klart bedre end jeg havde forventet. Se den, hvis du ikke har oplevet den endnu for filmen er fantastisk!
 • Jeg fik styr på min praktikplads, så nu skal jeg ikke tænke på det.
 • Big Brother, gik en gang, og med en ret heftig start, må man sige. Min veninde og jeg har fået live, så vi kan se det døgnet rundt.
 • Min søster ringede i fredags og spurgte om jeg vil hjem til hende, til lækkert mad og film. Vi plejer aldrig bare at være os to sammen alene,  men det skal der laves om på, for det var mega hyggeligt!
 • Min mor blev 51 om lørdagen og fejeret sin fødselsdag om søndagen. Så stort tillykke til hende.
 • I fredags var jeg heldig at være en af dem, der kunne gå hjem til vinterferie.
 • Jeg har fået endnu en anmelder bog som jeg skal læse. Jeg glæder mig til at se hvordan den er.
 • Jeg var i ventilen igen, og det var rigtig dejligt at se de skønne mennesker igen. Jeg opdaget en da det der hedder kartoffel pandekager, som jeg aldrig har prøvet før, men det smager virkelig godt.

Down:

 • Vi har haft første hjælp på skolen, og selv om jeg godt ved at det er vigtig at have det, finder jeg det stadig kedeligt, men det er godt for de andre elever at de har det, dem der nu gider at dukke op.
 • Jeg kan slet ikke tag vejret. Så sner det, så er sneen væk og så seer det igen. Sådan har det bare været i hele ugen, så man kan ikke regne med om man kan cykle op til byen eller ej.
 • Jeg har ikke kommet ud og svømme, fordi jeg har ligget syg. først hosteanfald og om natten, senere gået rundt med snot næse og de sidste par dage i hele weekenden har jeg haft migræne on/off.
 • Det var meningen at jeg skulle sidde sammen med nogle andre at lave på en opgave, som vi har fået får, men pga min sygdom har jeg ikke fået lavet særlig meget, så jeg håber at jeg kan få lavet mere på den efter vinterferien.
 • Jeg synes alle pt får nye mobiler, jeg vil også have en! Kan ikke få en før til nytår.
 • Der er nogle personer i klassen der begynder at gå mig mere og mere på. Heldigvis har jeg stadig min lille gruppe som jeg går sammen med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen