Under englevinger af Becca Fitzpatrick

Originaltitel: Silence. Forfatter: Becca Fitzpatrick Seire: Hush, Hush #3
Forlag
: Tellerup. Sider: 365. Udgivet: 15-03-2012 Format: E-bog.

1

“Last I heard, Homecoming requires a date.”

Hvorfor nu det
Efter at havde afsluttet toeren på en mega spændende måde, så du bare bliver nød til at læse den her bog, er det det som om at hun falder lidt tilbage, det er ikke fordi der ikke sker noget i bogen, men i den første halvdel får Nora hukommelsetab, og kan der for ikke huske noget de sidste 3 måneder, og der for skal vi læsere føgle hende i, hvordan hun bid for bid for det hele tilbage, hvilket er ret kedeligt. Heldigvis ænder det sig da hun får det tilbage, for så bgynder bogen at blive som de 2 ander bøger i serien.

Nora
I både bog i et og to har jeg altid været vild med Nora, og hendes måde at være på. Men der er nogle ting, i den her bog der gør at jeg ikke kan lide hende, blandt andet at hun skal være så led over for sine med mennesker, og det synes jeg er mærkelig når de bare prøver på at beskytte hende. Der udover tiviler hun stadig på Patchs kærlighed, selv om han gang på gang, viser at han elsker hende. Det virker også som at Patch, heller ikke ved hvad han vil i den her bog, og han har ellers være en selvsikker person i de andre bøger, og det synes jeg er lidt ærgeligt.

I de sidste bøger har vi haft rigtig meget med Noras veninde Vee at  gøre (Mærkligt navn) da hun støtter Nora i alt det hun gør, men i den her bog høer vi stort set intet til hende, jeg tror at hun dukker op 2-3 gange, og det kan jeg ikke rigtig forstå når de skal forstille at være bedste veninder. Tilgengæld dukker Scott op op til flere gange, og jeg begynder at synes at han er en ret fed person i bogen, og jeg er sikker på at vi høre mere om ham i den næste bog, da jeg tror at han har en støre rolle i histoerien.

Under englevingerCover kommentar
Det her cover kan jeg klart beder lide end på den forige bog, jeg synes stadig at det er det første cover der er bedst, men jeg kan stadig godt lide billedet af de to personer. I de 2 første cover har der været noget rødt i covertet, men det er der ikke i det her, og det tænker jeg om det er pgas Noras tilstand. Igen kan jeg godt lide at det hænger sammen med de to andre, og der ikke er commet en anden stil over det, det gør at se passer sammen, og federe at kigge på, når de står på hylden.

Alt i alt
Synes jeg at det er en okay bog. Jeg kan godt forstå, hvorfor folk er blevet skuffet over den, i forhold til det to andre bøger, for jeg synes at bogen mangler den magi som de to andre har. Det er rigtig fedt, at den bliver spændende til sidste, for det gør at man alligevel får læst bogen færdigt. Jeg glæder migt til at se hvordan den sidste bog er, som kommer her til April i år.

Hush, Hush

Forelsket i en engel Forfulgt af en engel Under englevinger

Bogpriser | Amazon | Tellerup | Goodreads | Becca Fitzpatrick | Ereolen |

En tanke om “Under englevinger af Becca Fitzpatrick

  1. Det er noget af det største. Bare før jul havde jeg ikke regnet med at være nået så langt allerede nu, men januar var virkelig god og jeg er kommet langt længere end jeg havde turde håbe på. Er SÅ glad! 🙂

    Jeg håber selvfølgelig at den en dag kommer på tryk – Det ville da være lækkert. Men det kræver at et rigtigt forløb vil have den i stald hos sig. Jeg vil kun have den udgivet såfremt et forlag vil antage den, jeg vil ikke være selvudgiver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen