Under overfladen af Jennifer Echols

Original titel: Forget You29972173
Serie

Forlag
: Tellerup  
Indbinding
: Indbundet. 365 sider

Udgivet
: 27-04-2016

Genre
: Socialrealisme

Der er meget Zoey helst vil glemme. Hendes far har gjort sin unge elskerinde gravid, og hendes mor har forsøgt at begå selvmord. Da Zoey kommer ud for en bilulykke, er det dog kun én enkelt aften hun ikke kan huske. Af frygt for sin fars trusler om tvangsindlæggelse lyver Zoey om sin tilstand og forsøger at stykke aftenens hændelser sammen uden at vække mistanke.

En svær opgave når kæresten, Brandon, pludselig ikke kan finde tid til hende, og Doug som plejer at afsky hende, pludselig opfører sig som hendes kæreste. Men hvad skete der egentlig den aften, og hvem kan hjælpe hende med at huske?

Billedresultat for black line

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget

Efter at jeg havde læst Over stregen, som var min første bog med Jennifer. Havde jeg et klart billede af hvad jeg kunne forvente mig af Under overfladen. Men selv om de minder om hinanden på omslaget og ungdoms genren, så er historien samt karaktererne ret forskellige, derudover fanger Jennifers sprog en med det samme, så bogen er læst på ingen tid.

Zoey kæmper virkelig med mange ting i sit liv! Hendes mor er fjernet fra hjemmet pga hendes selvmordsforsøg og hendes far har travlt med sin gravide elskerinde, og som om om det ikke er nok, så er der Brandon der ikke har tid til hende og den mystiske Doug der før afskyde hende men pludselig giver hende en masse omsorg og opmærksomhed, men hun kæmper, og hun vil virklige gerne finde løse mysteriet omkring billukken. Jeg var ret spillet omkring Zoey. På den ene side, kan jeg godt forstå hende og hun er en utrolig stærk person, men på den anden side var der også flere gange, hvor jeg sad og hovedrystede af hende pga hendes naive side og at hun trækker den så langt ud i forhold til alt mysteriet omkring hendes ulykke. Jeg kunne ikke lide Brandon og Zoeys forælder. Specielt hendes forælder for de er virkelig egoistisk. Brandon er bare dum at høre på. Så er der Doug. Jeg synes at han er ret interessant, og jeg vil ønske at havde fyldt mere i bogen end han gjorde.

Det her en ungdomsbog fyldt med flirt, druk og mystik. Der sker noget fra start til slut og man kan ikke lade hver med at gætte med på, hvad der skete ved bilulykken og hvem der stod bag det. Jennifer sprog og skrive stil passer godt ind til en målgruppen og jeg var ret vild med mystikken og spændingen i bogen, men jeg manglede flere detaljer og indhold i forhold til historien og karaktererne, så der for giver jeg bogen 3 ud af 5 stjern.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *