Uskyldigt blod af Kristen Painter

Original titel: Blood Rights. 
Serie
: House of Comarre #1

Forlag
: Tellerup.  
Indbinding
: Indbundet. 532 sider. 

Udgivet
: 04-05-2016.  

Genre
: Fantasy.

Chrysabelle er comarré, en særlig menneskerace hvis blod bliver solgt til skyhøje priser til de adelige vampyrer.

Da hendes herre findes myrdet, bliver hun straks hovedmistænkt og må søge tilflugt i menneskenes verden. Her møder hun Mal, en udstødt og halvt vanvittig vampyr, forbandet til at blive hjemsøgt af sine ofre.

Chrysabelle og Mal tvinges ind i en kamp mod en magtsyg vampyr som ønsker at sammensmelte menneskene og de overnaturliges verden. Taber de … taber menneskeheden …

Billedresultat for black lineBogen er et anmeldereksemplar fra forlaget

Det første der fanget min opmærksomhed ved bogen, var det smukke cover. Jeg elsker farverne, og de fine detaljer der på bogen. Da jeg læste teksten til bogen og fandt ud af at det var en bog med vampyr var jeg sten sikker på at jeg skulle læse den. Det tog lidt tid at komme ind i historien, men det bliver bedre jo længere vi kommer ind i den og på et tidspunkt bliver den virkelig medrivende, så selv om det er en bog på over 500 sider, så er den hurtigt læst.

Historien bliver skiftevis fortalt af Chrysabelle og Mal samt Tatiana, Fiona, og Doc. Det fungere rigtig godt. Jeg kan bedst lide Chrysabella. Da vi møder hende er hun bange og forivret, men hun kæmper og hun er virklig sej. Mal er også ret spænde at læse om ham pga hans fortid. Chrysabelle og Mal er tiltrukket af hinanden, men de prøver at benægte det, og det er interessant at læse om dem og den tiltrækning der er i mellem dem. Tatiana er noget af en mundfuld, hun vil have magt og hun vil gøre alt for at få det. Selv om jeg ikke var fan af Tatiana, så synes kunne jeg stadig lide hendes del af historien da man får en bedre forståelse af hende og hendes handlinger.

Kristen Painter sprog er dejligt let læsende, og jeg elsker det rå universves og tempoet i bogen. Det eneste jeg manglede i bogen var en list med en oversigt af personer, vænser m.m, for vi befinder os i vores verden, fyldt med overnaturlige væsner der lever blandt os normale mennesker, så jeg synes at det vil være rart, hvis man kunne få et overblik over de forskellige ting vi støder på undervejs i fortællingen. Jeg synes at bogen var virklig god og jeg skal helt sikkert læse de næste bøger i serien, for jeg er spændt på at se, hvad der kommer til at ske med Chrysabelle og Mal.


 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *