Vågen ved daggry af C. C. Hunter

Originaltitel: Awake at Dawn. Forfatter: C C Hunter Seire: Shadow Falls #2.
Forlag: Tellerup. Antal sider: 434. Udgivet: 15/03 2012. Format: Bog

SHADOW FALLSEN PARANORMAL SERIE OMKÆRLIGHED, FRYGT, MOD OG VENSKAB

Kylie har endnu ikke fundet ud af hvilken slags overnaturlig skabning hun er, og hvem hun egentlig er forelsket i …

Og oven i dét vækker et genfærd hende hver morgen ved daggry, for at advare hende om at én hun elsker er i livsfare …


Goodreads ● Bogpriser ● Ereolen

Shadow Falls. 
Det er blevet meget populært blandt bøger med overnaturlige mennesker, at have dem på en eller anden form for en skole, og tit med flere typer af overnaturlige væsner. Shadow Falls er også et sted hvor de samler folk, det er bare en lejer i stedet for en lejer. Jeg kan rigtig godt lide idéen med at de er på en lejer, i stedet for en skole, for det gør at den skildre sig ud fra de andre bøger.

Hvad er Kylie.
Spørgsmålende begynder allerede at komme i den første bog, om hvad hun er. Det forsætter i hele bogen, meget af det man læser virker som at forfatteren prøver på at trække det ud til næste bog. Vi får godt nok nogle tips til hvad hun kan være, men det er ikke meget vi får på at der næsten er 450 sider. 

Ellers er Kylie en rigtig dejlig person, selv om hun har del problemer at kæmpe med, så virker det altid som om hun bruger sin tid på at bekymr sig om sine venner og dem der er rundt omkring hende.  Hendens veninder og andre personer i bogen er også nogle rigtige dejlige personer og man kan ikke andet end at holde af dem.

Derek og Lucas
Er de to drenge der har en plads i Kylies hjerte på den ene eller den anden måde. Derek er hendes (næsten) kæreste og Lucas er barndoms vennen som hun blev vild med, men svigtet hende i den første bog. Jeg kan ikke sige så meget, for ellers røber jeg handlingen, men jeg kan godt sige jer at det bliver hedt. Lucas er ikke den der giver op, selv om Kylie prøver på at afvise ham. 

Alt i alt.
Er der nogle fejl her og der, men de er til at over se. Dog er der en stor en, som jeg ikke kan forstå at de ikke har rettet op på inden den blev trykt og sendt i butikkerne, men det kan jo være at de ikke selv har set det. Jeg er glad for at jeg fik købt den her bog og den første, og jeg vil da heller ikke ligge være bange for at sige at jeg helt sikkert skal have den næste som gerne skulle komme til efteråret i år. Jeg læste den første bog i 2011, så jeg var bange for om jeg kunne huske noget, men man kommer hurtigt ind i bogen og det er dejligt. 

Shadow Falls:
  


Comments

 1. Svar

  Taaaak! Jeg kan fortælle dig, at det gik rigtig godt – for jeg fik nemlig 12. 😀

  Ja, jeg redigerer billederne i Instagram (altså de kvadratiske af dem). Ellers plejer jeg at redigere i Photoshop CS5.

 2. Svar

  ØV da 🙁 Men godt du alligevel fik nogen. Det tror jeg de kan. Jeg bruger dog mine til tasker. En taske på hver

 3. Svar

  Jeg var oppe i mundtlig dansk – trak en postmodernistisk tekst.

  Uploader ikke til instagram, bruger kun programmet til at redigere i. 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *