Vejen til dit hjerte af J.P. Monninger

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget.

Titel: Vejen til dit hjerte  Serie: – ● Forfatter: J.P. Monninger ● Forlag: Lovebooks ● Udgivet: 19-04-2018
● Bog format415 (hæfte) ● Genre: Kærlighed ●

En smuk og rørende roman om Heather, der har planlagt sin fremtid ned til mindste detalje. Hun er netop blevet færdig på college og skal rejse rundt udenlands med et par veninder, inden hun skal starte nyt job.

Men da hun tilfældigt møder Jack i en togvogn i Europa, ændres alle hendes nøje tilrettelagte planer. Jack er et par år ældre end Heather, og hans rejseplan er at følge sin bedstefars dagbog, hvilket fører ham tilfældigt rundt til smukke, romantiske storbyer som Wien, Budapest, Istanbul. Heather følger med ham, og de forelsker sig i hinanden. Jack er en fri fugl og vil rejse videre rundt i Europa. Forpligtelserne hjemme i USA gør, at Heather overtaler Jack til at tage med tilbage. Men Jack har en hemmelighed, som kan ændre absolut alt.

_________________________

Jeg havde glædet mig til en smuk og spændende kærligheds fortælling, og det fik vi jeg detsvære blev jeg bare aldrig grebet af historien om Heather og Jack. Heather og hendes veninder rejser sammen igennem Europa, men da de møder Jack og hans ven, ænders alle deres nøjelaget planer, og Heather vælger at følge Jack på hanes rejse. Jeg synes at det kunne være sådan en fin historie, men mit problem med den er at det hele er at det gik bare alt for stærkt, fra at de møder hinanden til at gruppen er splittet op og de rejser hver for sig. Mit andet problem er at jeg vil virkelig godt kunne lide Heather og Jack for den sags skyld, men jeg følget aldrig at vi lærte dem at kende, og det var rigtig synd, for det gør at man aldrig følger med dem, og det de gemnemgår.

Man kan med det samme mærke den stærk tiltrækning i mellem Heather og Jack, og selv om jeg synes at det hele gik hurtigt, så synes jeg også at det var virkelig friskt at Heather og hendes veninder at vælger droppe deres planer og følger deres hjerte. Men midt i alt det her søde kærlighed historie om Heather og Jack, så er der også en mystik omkring Jack. Heather spørge ikke ind til den, så der for får vi først at vide, hvad Jacks hemmelighed er på de sidste sider i bogen, hvilket måske kan være træls, hvis man er helt vildt utålmodig efter at høre hvad hemmeligheden er. Jeg havde gættet hvad det var, så jeg blev ikke overrasket over hans hemmelighed, og der for synes jeg også bare at det var træls at det tog så lang tid, før vi fik at vide hvad det var. Bogen er delt op i to dele, og jeg elskede den første del, hvor Heather og Jack rejser igennem Europa, den sidste del synes jeg var alt for langtrukken, og jeg vil have ønsket at den første del fyldte meget mere end den gjorde. Der udover slutter bogen ret brat, så jeg vil ønske at der var en eller anden form for en epilog, så vi kunne høre hvordan det vil ende med Heather og Jack.

Sproget i bogen var er fint nok, det fanger mig aldrig. Dog jeg elsker alle de detaljer vi får af de ting som Heather og Jack ser, så man kan nærmest se det for sig. Jeg elsker historien om Heather og Jack, og deres rejse igennem igennem Europa, men detsvære blev jeg aldrig fanget af bogen, og det for endte det med at blive en lang trukket læse oplevelse, hvilket jeg synes er så ærligt. Til gengæld har jeg også hørt at der er andre der er helt vilde med den, så der for vil jeg stadig anbefale den til jer der vil læse sød kærligheds historie om to unge og håbefulde mennesker.

 Star free iconStar free iconStar free iconStar free iconStar free icon

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *