Vejen til Panteon af Boris Hansen

Original titel: Vejen til Panteon 
Serie
: Panteon-sagaen #1

Forlag
: Tellerup  
Indbinding
: Indbundet. 428 sider

Udgivet
: 21-09-2016

Genre
: Fantasy

I en nær fremtid er verden blevet en anden. Samfundets svageste sendes til Zonen hvor de lever en trist tilværelse blandt grå betonblokke. Zonen er det eneste hjem Lucas nogensinde har kendt. Men da hans bedste ven, Cassandra, pludselig forsvinder, vælger han at tage ud for at finde hende. Hans eneste ledetråd er de kryptiske noter hun skrev før hun tog af sted: Juvelen. Brylluppet. Husk på tallet 12!

Inden længe opdager Lucas at Cassandra er draget ud på en lang rejse til en fremmed verden der ikke burde eksistere. En verden fyldt med begravede hemmeligheder og ældgamle sammensværgelser. En verden hvor Panteons guder strides og Empyrias engle forsøger at forhindre en altomfattende krig. Lucas er ligeglad med guder og engle. Han vil bare have Cassandra tilbage. Men rejsen i hendes fodspor fører ind i et spind af mysterier og løgne.

Billedresultat for black line

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget

Første gang jeg hørte om bogen blev jeg fanget af den spændende bagside tekst og det pæne fodside. Jeg har læst en del fantasy og science fiction/dystopisk bøger og det er ikke nogle hemmelighed at jeg er stor fan af dem., og det er det der er mest af på min reol. Men det er første gang at jeg læser en bog, hvor de to genere er sat sammen på den her måde og jeg har heller ikke læst noget med Boris Hansen, så jeg var ret spændt på, hvordan bogen vil være, da jeg gik i gang med den.

Cassandra fylder en vigtig rolle i historien, så man skulle næsten tro hun var bogens oplagte hovedperson. Men historien bliver fortalt igennem Lucas og hans venner. De lever i Zonen og de er lige så uvidende, om hvad der sker rundt omkring dem som vi læsere. Så da de opdager den nye verden får vi alle de nye indtryk og oplevelser på en hel  ny og spændende måde. Der gør at vi sidder og gætter med på hvad der sker rundt omkring Lucas og der masse spørgsmål til handlingen og alle de nye indryk Boris giver os. Det er virkeligt gemmenført og det er genialt tænkt at vi skal følge vennen i stedet for den det hele handler om. I løbet af Lucas rejse møde vi en del personer, og det kan måske virke lidt overvældende i starten men alle her personer livlig personlighed – selv bipersonerne og det er ret utroligt fedt. Jeg glæder mig til at lære dem bedre at kende, for jeg syndes at der er nogle sjove og fede personligheder imellem dem.

Det var utroligt spændende at læse Vejen til Panteon. Bogen er virkelig gemmentænkt med det unikke univers og persongalleriet i den. Jeg læser ikke særlig mange bøger af mandlige forfattere, og det er som sagt første gang jeg læser noget med Boris, så jeg var spændt på, hvordan det vil være. Men Boris sprog fanger en med det samme, og når du har læst den sidst side, vil du ønske at du har den næste bog ved siden af dig, så du kunne forsætte med læsningen, for vi bliver præsenteret for rigtig mange ting, og vi slutter af med en alt for spændende afslutning, så jeg glæder mig til at jeg kan få fat i Panteon-sagaen 2# Akkanas Gåde, (Der er planlagt at udkomme til September) så jeg kan læse mere om Lukas og hans venner og ikke mindst konflikten i den nye verden.

 Star free iconStar free iconStar free iconStar free iconStar free icon

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *