Vent på mig af Jennifer L. Armentrout

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget.

Original titel: Wait for you  Serie: Wait for You #1 ● Forlag:  Lindhardt og Ringhof ● Udgivet: 14-02-2018 ● Sidetal: 372 (hæfte) ● Læst på: Dansk

19-årige Avery flytter fra Texas til West Virginia for at begynde på college, tusindvis af kilometer hjemmefra og langt væk fra en fortid fuld af smertefulde minder. Det eneste, hun ønsker, er at starte på en frisk, passe sine studier, få et par gode venner og ellers undgå alt for meget opmærksomhed. Dette er den eneste måde, hun kan flygte fra det, der skete til Halloween-festen fem år tidligere. En begivenhed, der ændrede hendes liv for altid.

Første dag på college støder Avery ind i den charmerende Cameron. Han er høj og flot, og han passer på ingen måde ind i Averys planer om at leve et stille og roligt studieliv. Avery afviser ham gang på gang, men Cameron giver ikke så let op ?

Vent på mig er første bog i Jennifer L. Armentrouts hotte og romantiske new adult-serie Wait for you.

_________________________

Avery skal på college og har valgt at flygtet så langt væk fra sin barndomsby og minder som muligt. Som læser ved man at hun har været ude for noget forfærdeligt, og Avery vil bare væk og have et roligt liv på college, så da hun møder den populære Cameron, har hun mest af alt lyst til at glemme deres pinlige møde. Men Cameron har ikke glemt Avery, og selv om Avery mener at de ikke passer sammen, så giver Cameron ikke op for han er faldet for hende og han kan se, hvor godt de passer sammen.

Jeg nød virkelig at læse om Avery og Cameron. Avery faldt jeg for med det sammen. for hun er virklig troværdig, og nem at holde af. Noget andet jeg blandet andet godt kunne lide ved hende er hendes personlige værdiger, og at hun er ikke sådan en type der har behov for at have muligt drama omkring hende.Jeg kan sagtens forstå hvorfor Cameron falder for hende og jeg synes at det er så sødt at han bliver ved, og at han ikke giver op til trods for at der går så lang tid før hun indser, hvor meget Cameron betyder for hende.

Det er anden gang jeg læser noget med Jennifer L. Armentrouts, og Vent på mig var lige så god, hvis ikke bedre end For altid. Jeg elsker tempoet i Vent på mig for Jennifer har et dejligt let, men medrivende sprog, så jeg kom til at læse bogen alt for hurtigt, hvilket jeg fortrød, da jeg var færdig med bogen, men jeg var helt grebet af historien om Avery og Cameron, og jeg vil varmt anbefale den til jer, hvis i er til romantiske og let læsende bøger.

 Star free iconStar free iconStar free iconStar free iconStar free icon

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *