Vind billetter til særvisning af filmen Hidden Figures

Jeg er så heldig at jeg er blevet inviteret til en særvisning af filmen Hidden Figures af forlaget HarperCollins Nordic. Hidden Figures er en filmatisering af bogen Hidden Figures af Margot Lee Shetterly. Jeg glæder mig til at se filmen for den lyder til at være en utrolig spændende, og ikke nok med det så har film også et imponerende skuespiller cast blandet andet Octavia Spencer, Taraji P. Henson, Janelle Monáe, Kevin Costner, Kirsten Dunst Jim Parsons. HarperCollins Nordic har været så søde at give nogle ekstra billetter til filmen, så nu har du (plus en ledsager) mulighed for at blive en del af oplevelsen ved at deltage i konkurrencen.

Forpremieren forgår Søndag d. 22. januar kl. 09:30 i Dagmar, KBH. Du deltager i konkurrencen ved at skrive en kommentar med en hilsen, plus dit navn og e-mail, så jeg kan få fat i dig. Da forpremieren er den 22/1, vil vinderen blive fundet den 15/1.

Om Bogen: Udkommer den 1 Februar.  Den historiske biografi ”Hidden Figures” fortæller hele den sande historie om fire afroamerikanske kvinder og følger dem gennem 40’erne, 50’erne og 60’erne. Bogen er skrevet af Margot Lee Shetterly, der er datter af en af NASA’s første afroamerikanske ingeniører og som voksede op i Hampton, Virginia, hvor hun lærte flere af kvinderne fra bogen at kende. Bogen blev solgt til filmatisering allerede før Shetterly havde skrevet den færdig, hvorfor både bog og film er aktuelle samtidig i Danmark. Da bogen udkom i USA strøg den ind på New York Times’ bestsellerliste og er siden blevet udpeget til at være blandt de 10 bedste non-fiction bøger i 2016.

Om filmen:  Premiere 26. Januar. Filmen har et imponerende cast med Oscar-vinderen Octavia Spencer, Oscar-nominerede Taraji P. Henson og sangerinden Janelle Monáe i filmens tre hovedroller. Derudover har både Kevin Costner, Kirsten Dunst og Jim Parsons større roller, og filmens soundtrack er lavet af Pharrell Williams.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

Comments

 1. Svar

  Ej den ville jeg da gerne ind og se! 😀

 2. Svar

  Den film skal ses! Jeg krydser fingre!

  Du ønskes et godt nytår🎉
  KH Anne W.

 3. Svar

  Så traileren den anden dag, ser yderst spændende ud.

 4. Svar

  Min kæreste ville blive glad for at komme ind og se lidt historie :).

 5. Svar

  Den ser så god ud den film. Masser af Girl Power 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *