Vinter i Tivoli

For nogle dage siden var jeg inde i Tivoli og se deres nye vinter sæson. I år har det åbnet en vinter sæson i anledningen af deres 175 års jubilæum, og da det er første gang at det er der, var jeg ret spændt på at se det. Da jeg var der inde var vejret helt perfekt, og der var ikke særlig mange der inde, fordi jeg var der inde tidligt på en fredag formiddag, så man kunne rigtig gå og nyde haven, og det var virkelig skønt! I Deres vinter sæson har de fundet snemændende frem, der står rundt omkring i haven, der udover har de fundet små spejle frem og sne på alle deres ting, så det så helt magisk ud. Som noget nyt har de åbnet en ny skøjtebane, og en kæmpe iglo – der dog mest er for børn, så da jeg havde set det gik jeg hurtigt igen. Normalt når Tivoli har åbent, har de det hele åbent, men i deres vinter sæson er det kun få dele og forlystelser der er åbent, og jeg kan godt forstå dem, men det er også lidt synd at de ikke har det hele åbent.

Jeg var der som sagt om dagen, og selv om det var rigtig smukt, så har jeg også set, hvor fint det ser ud om aften, med alle deres lys og lys show rundt omkring i haven. Deres vinter sæson lukker igen på fredag, så jeg håber at jeg kan se det i løbet af næste uge. Men nu må vi se, jeg er ihvertfald glad for at jeg fik oplevet det, og hvis du vil se det, kan du stadig nå det indtil den 25 Februar, hvor de lukker det hele ned igen, for at gøre klar til deres sommer sæson.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *