Zed’s historie af Joss Stirling

Goodreads Forfatteren | Forlaget | Bogpriser | Amazon  

Er der en serie jeg elsker så er det Benedicts serien. Jeg elsker hele det univers vi lever i, og de dejlige personer som vi har med at gøre. Om det så er hovde eller bipersoner. Da jeg så at forlaget havde oversat den her bog, (hvis man kan kalde den det) gik jeg straks i gang med at læse den. Jeg var færdig efter en time.

Jeg er ret vild med at man får en lille del af Zeds tanker. Det var lidt svært i starten, for man skulle lige finde ud af, hvor man var i skys fortælling. Men efter det gik det bare der ud af. Jeg elsker stadig personerne, og jeg fik helt lyst til at læse serien igen. Jeg håber at der ikke går lang tid før den sidst bog udkommer.

Jeg har set at der op til felere serie, hvor de har de her små mellem serier. Det er første gang at jeg læser en på dansk. Men jeg vil ønske at de danske forlag, vil gøre det noget mere. For det giver altså et bedre indblik i serien.

Da jeg var færdig med at læse den, fik jeg helt lyst til at læse serien igen! Som sagt er serien en af mine ynglings serier. Så jeg er lidt ked af at der ikke kommer, flere bøger en de 3 hun har skrevet. Dog kan jeg godt forstå forfatteren

Soulfinders - SkySoulfinders serien:

  • Soulfinders – Sky
  • Soulfinders – Phoenix
  • Soulfinders – Crystal. Kommer i løbet af efteråret.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *